e-Novice
Sedež podjetja Dunajska cesta 106
1000 Ljubljana
E: info@agado.si
T: 01 / 566 31 11
G: 041 / 616 998
F: 01 / 566 31 12

Delovni čas:
Ponedeljek - Petek
08:00 - 16:00
Linkedin
Agencija za mlade Punkt Brežice Černelčeva cesta 3
8250 Brežice
E: posavje@agado.si
T: 07 / 496 61 16
G: 040 / 190 532
F: 07 / 496 61 15

Delovni čas:
Ponedeljek - Petek
07:30-15:30

Iskanje in selekcija kadra

Trg dela je postal zahteven in nepredvidljiv, podjetja se soočajo z najrazličnejšimi težavami. Vsi vemo, da za uspešnim podjetjem stojijo uspešni zaposleni. Uspešni zaposleni posedujejo strokovnost, znanje in zmagovalno naravnanost. Iskanje in selekcija ustreznih kadrov je vse prej kot enostavna naloga, ki se je moramo lotiti skrbno in natančno, z jasnimi cilji.

Da bi v vašem podjetju za posamezno prosto delovno mesto izbirali med najboljšimi kandidati, z vsemi potrebnimi kompetencami, prepustite postopek iskanje in selekcije nam.

Postopek iskanja in selekcije kadrov opravimo na naslednji način:
  • Seznanitev z delovnim mestom: Pred pričetkom iskanja kandidatov analiziramo značilnosti delovnega mesta, potrebno izobrazbo, znanje in kompetence, ki jih mora posedovati posamezen kandidat za uspešno zaposlitev na posameznem delovnem mestu.
  • Iskanje primernih kandidatov: Ustrezne kandidate izberemo iz naše baze aktivnih iskalcev zaposlitve. V primeru povečane potrebe se poslužujemo tudi oglaševanja posameznega prostega delovnega mesta.
  • Selekcija kandidatov: S pomočjo strokovnih selekcijskih intervjujev poskrbimo za ožji izbor kandidatov. Z opravljenimi intervjuji od kandidatov pridobimo konkretne informacije o njihovih pogledih in pričakovanjih glede na posamezno delovno mesto ter njihovo motiviranost za opravljanje posameznega poklica.
  • Testiranje: S kandidati, ki smo jih na podlagi selekcijskega intervjuja uvrstili v ožji izbor, opravimo dodatno testiranje s pomočjo psiholoških testov. Tako pridobimo informacije o kandidatovih vedenjskih lastnostih, definiramo njegovo poklicno in karierno usmerjenost, ustreznost za delo v timih ter ugotovimo morebitne ovire za opravljanje določenega poklica.
  • Selekcija naročnika: Končno selekcijo izmed ožjega izbora napotenih kandidatov opravi naročnik.
  • Zaposlitev kandidatov: Svetujemo vam pri postopku zaposlitve izbranih kandidatov in vas seznanimo z vsemi administrativnimi postopki.

Za več informacij v zvezi s postopkom iskanja in selekcije ustreznih kadrov smo vam na voljo na telefonski številki 01/ 566 31 11, 041/ 616 998 ali na email naslovu info@agado.si.